sunandbubbles.blogg.se

En blogg som handlar om livet, familjen och mina "äventyr". Jag har länge velat blogga, och har döpt min blogg efter saker jag gillar; solen och bubblorna, en guldkant i tillvaron. Här kommer orden som finns i mitt huvud.

Blogga, om vad?

Publicerad 2018-01-31 09:21:34 i Allmänt,

Hej igen!
 
Kan man säga det när man inte bloggat på ett tag? Så är det i alla fall. Mitt problem är att jag älskar att skriva...men vad ska jag skriva om egentligen?
 
Idag har jag varit med Isidor hos veterinären och nu pratas det om op av ögon igen. Läskigt tycker jag, men förmodligen nödvändigt. De senaste dagarna har jag i a f spenderat nästan 6000 kr hos veterinåren, tur att jag har en försäkring... Skaffar man hund så måste hans välmående gå först...men det är mycket pengar.
 
Önskar er alla en bra dag!
 
kram!
 
//Linda
 
 
 

Om

Min profilbild

Linda K

En tjej i sina bästa år med man och två barn. Jag är utbildad lärare i svenska och engelska år 4-9 och även Cidescoutbildad hud- och spaterapeut och diplomerad massör. Jag arbetar som lärare på mellanstadiet och trivs superbra med det. Förutom mitt liv med familjen så älskar jag att vara i stallet. Jag ska även börja lära mig att spela golf.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela