sunandbubbles.blogg.se

En blogg som handlar om livet, familjen och mina "äventyr". Jag har länge velat blogga, och har döpt min blogg efter saker jag gillar; solen och bubblorna, en guldkant i tillvaron. Här kommer orden som finns i mitt huvud.

Har jag varit med på Dolda Kameran…?

Publicerad 2015-07-30 15:13:35 i Allmänt, Semester,

 
Ibland undrar man...
Idag föreslog min kära mor att hon och jag skulle åka till min mormors syster som fyllt 80 i dagarna. Jag hade köpt en liten ros och tanken var att vi snabbt skulle överlämna den för att sedan åka hem igen.
 
-"Kul att ni kommer", säger mormors syster. "Snart kommer även prästen."
Mycket riktigt. En stund senare knackar prästen och hans fru på dörren och vi sitter och dricker kaffe och småpratar och en stund senare säger jag och mamma att vi nog måste gå. 
-"Vänta en stund", säger prästen, "ni får inte gå ännu", varpå han plockar fram blad som han delar ut åt alla. Jag inser efter en stund att nu är det psalmdags och krampaktigt biter jag mig i läppen för att inte brista ut i gapskratt. En minut senare sitter jag, mamma, mormors syster, mormors systers man, prästen och prästens fru runt matbordet och sjunger en psalm. Det är ju inte varje dag om man säger så.
 
Väl ute ur huset brister jag och mamma ut i gapskratt. För säkerhets skull spanar jag efter dolda kameror, för det var just vad det kändes som...
 
Hoppas ni alla har haft en bra dag, kanske har ni också sjungit en psalm, vem vet...?
 
 
Vi ses på Dolda Kameran!
 
Kram/ Linda

Om

Min profilbild

Linda K

En tjej i sina bästa år med man och två barn. Jag är utbildad lärare i svenska och engelska år 4-9 och även Cidescoutbildad hud- och spaterapeut och diplomerad massör. Jag arbetar som lärare på mellanstadiet och trivs superbra med det. Förutom mitt liv med familjen så älskar jag att vara i stallet. Jag ska även börja lära mig att spela golf.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela