sunandbubbles.blogg.se

En blogg som handlar om livet, familjen och mina "äventyr". Jag har länge velat blogga, och har döpt min blogg efter saker jag gillar; solen och bubblorna, en guldkant i tillvaron. Här kommer orden som finns i mitt huvud.

Jag gillar fotboll!

Publicerad 2015-06-30 11:33:09 i Allmänt, Familjen, Fotbolls EM, Sport,

 
Ikväll är det ju dags för EM-final vilket är superkul tycker jag. Om du hade frågat mig för 25 år sedan om jag gillar fotboll hade nog svaret blivit nja...
Någonstans under min gymnasietid väcktes tanken på att jag nog inte kommer att bo kvar i min hemstad länge till. Stockholm hägrade, trots att jag aldrig varit där. Tanken på att bo någonstans där inte alla känner alla lockade och där någonstans väcktes även intresset för att heja på ett stockholmslag. Sagt och gjort, jag betalade medlemsavgift till supporterklubben och köpte en fin ryggsäck i klubbens färger.
 
När jag träffade min blivande man på krogen i den lilla staden uppe i norr, visade det sig att även han höll på mitt lag. Där började min resa mot den kungliga huvudstaden och nu sitter jag gladeligen på läktaren och hejar (ganska högljutt) på mitt lag. Jag tycker själv att jag har ganska bra koll på laget och i familjen har fotbollen en ganska stor roll. 
Därför är jag nu så otroligt stolt över att Sverige är i EM-final. Jag är extra stolt över att några killar från mitt älskade lag är uttagna till att representera Sverige. Jag älskar när de sjunger nationalsången och jag älskar att sjunga med.
 
 
Imorgon byter vi månad...välkommen juli! Mitt ryggont har försvunnit efter två veckor med smärtor, så på lördag tar jag ännu ett steg mot att få mitt gröna kort. Håll tummarna för mig!
 
Vi ses på touren!
 
Kram/ Linda

Om

Min profilbild

Linda K

En tjej i sina bästa år med man och två barn. Jag är utbildad lärare i svenska och engelska år 4-9 och även Cidescoutbildad hud- och spaterapeut och diplomerad massör. Jag arbetar som lärare på mellanstadiet och trivs superbra med det. Förutom mitt liv med familjen så älskar jag att vara i stallet. Jag ska även börja lära mig att spela golf.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela