Att laga mat
Nu tror många att jag ska komma med tips om hur man lagar en god middag, kanske LCHF eller varför inte 5:2. Nej, nej...jag har inte riktigt fallit för dessa kombinationer. Tvärtom har min teori alltid varit att lagom är bäst...
Jag kan inte laga mat. Det är ingen hemlighet. När någon säger "vi kan ha knytis" blir jag svettig och tänker "hjälp, jag kanske kan köpa ngt färdigt på Percys" (vår lokala köttaffär) eller "jag kan ta med mig bubbel".

Självklart lagar jag mat...ibland. Min räddning så här under sommarhalvåret är Santa Maria, Stek- och grillolja. (Allround). Man kan pensla på det på i princip vad som helst och sedan bara slänga upp köttbiten eller vad det nu är på grillen. Ibland utbrister någon gäst som jag bjuder på middag: " Åh, vad gott. Vilka kryddor är det?" Och varje gång är det denna underbara flaska som är min räddning.
Jag är så imponerad av människor som har matlagning som sitt intresse. Tänk att bara kunna blanda till sin egen marinad. Ni är mina idoler!
Vi ses på touren!
Kram/ Linda